Част от фаворитите с победи в АМФЛ-Варна

Спорт

25-09-2023, 17:32

Снимка:

АМФЛ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Интересни сблъсъци се проведоха през изминалаат седмица във втория кръг на турнирите от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи в тях:

Интересни сблъсъци се проведоха през изминалаат седмица във втория кръг на турнирите от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи в тях:
 
Premier лига
Порто-iCard спечели първото за сезона дерби в Premier лигата на АМФЛ-Варна срещу Балерини. Това стана след обрат от 0:2 до 3:2. Игнатовски и Кадир дадоха аванс на тима на Стоян Жеков до почивката, но през второто полувреме Драго, Коцето и Пецата донесоха втория успех на „португалците“ за сезона, а техният съотборник Атанасов бе избран за Играч на мача.
АМФК Лудата Банда би с 3:1 МФК Черно море. Два пъти точен бе Стоянов, който бе определен за №1 в срещата, а веднъж – Маринов. За „моряците“ реализира Идриз.
МФК Тича постигна първи успех през сезона. Опитният тим надигра ФК Валекс Бенита с 5:2 в среща от втория кръг. Йорданов се разписа два пъти и стана Играч на мача, а по веднъж това сториха Косев, Петров и Чефо. За съперника реализираха Русков и Туриста.
МФК Монтана би с 6:2 Fullmax. Хеттрик заби Паци, а останалите бяха дело на Мечката и Адвоката. За съперника реализираха Атанасов и Колца.
 
Win 1
WINBET Varna излезе начело във временното класиране на Win 1, след като надигра с 9:5 Вино и Мезе. Четири гола вкара Василев, Андреев се отчете с хеттрик, заради който бе избран за Играч на мача, а останалите бяха дело на Николов. За „любителите на масата“ се разписаха Георгиев (3) и Димитров (2).
Атлетик Провадия разгроми с 9:1 МФК Пекарни Чочо и също вече е с шест точки. Овчаров бе над всички и с четирите си гола стана Играч на мача. Дидо Николов и Йорданов се разписаха по два пъти, а Венков – веднъж. Почетният за „пекарите“ бе дело на Илиев.
ФК Дружба постигна убедителна победа над Няма Такъв Отбор със 7:1. С хеттрик блесна Стоянов, определен за №1 в двубоя, два пъти вкара Боята, а по веднъж – Стефанов и Желев. Почетното попадение за НТО отбеляза Тошко.
Спейс Тийм и Red Partners завършиха 3:3. яни, Стоянов и Събев дадоха аванс от 3:0 на „космонавтите“, но Янчев (2) и Сашето доведоха нещата до точка за „червените“.
Parkmart спечели първия си двубой – с 4:2 над МФК Волов. Давидов заби хеттрик и бе избран за №1 в сблъсъка, а Ахмед реализира веднъж. За „шуменци“ вкараха Илиев и Димитров.
The Unity победи с 9:4 TNT. Над всички с четири попадения бе Милков, който стана MVP, Панайотов и Подолчук добавиха по две, а с едно се отчете Христов. За „динамитите“ точни бяха КАСАБОВ (2), Йорданов и Иванов.
 
Win 2
Дублиращият отбор на МФК Монтана е с пълен актив от шест точки след убедителен успех над Red Partners с 10:4 в Win 2. По два пъти точни бяха Душков, който стана MVP, Боев и Иванов, а останалите бяха дело на  Бибата, Стария, Станчев и Бончев. За съперника попаденията бяха дело на Костадинов (3) и Станчев (автогол).
Вторият отбор на АМФК Лудата Банда също постигна втора победа, надигравайки с 2:1 FC DJIEN. Дидо (MVP) и Филипов реализираха за „бандата“, а Кирилов – за съперника.
ФК Фратрия също е с 6 точки след първите два кръга, като този път излъга със 7:6 Фармополис. С четири гола изригна Кунчев, който бе избран за Играч на мача, Михайлов добави два, а Солдатов – един. За загубилия тим точни бяха Хриспов (2), Петков, Ванко, Йорданов и Казаков.
Therma Village и МФК Тича 2 завършиха наравно – 1:1, като имената си сред реализаторите записаха Ташев и Павияна.
iGaming постигна първия си успех за сезона в Win 2, надигравайки с 4:2 Дебелият балет. Два гола реализира Георгиев, избран за №1 в срещата, а по един – Камберов и Велчев. За „балетистите“ вкараха Станев и Петров.
Castalia излъга с 3:2 Digital United. Петров се разписа два пъти и стана MVP, а веднъж това стори Бързев, докато за опонентите отбелязаха Гастака и Seth.
 
Win 3
МФК Феникс постигна втория си успех в Win 3, надигравайки FC Inazuma с 8:3. С хеттрик блесна Колито, който бе определен за Играч на мача, а останалите попадения бяха вкарани от Данков (2), Пасков (2) и Сяров. За опонента точни бяха Радев, Стоев и Симбата.
Третият тим на АМФК Лудата Банда също постигна втори успех – с 8:2 над Пластхим (Аксаково). Над всички бе Павката, който блесна с пет попадения и заслужено бе определен за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Куртев, яни и Димов. За аксаковци имената си сред голмайсторите записаха Иванов и Атанасов.
Castalia би с 2:1 Date Palm. Попов (Играч на мача) и Петров отбелязаха за победителите, а Марков – за загубилия отбор.
ФК Брайтън би със 7:3 МЕТРО Варна. Над всички бе Стоянов, който заби пет гола и това му донесе приза за №1 в двубоя, а другите бяха дело на Илийката и Мандарината. За отстъпилия тим се разписаха Георгиев (2) и Славов.
ФК Сокол надделя с 3:2 срещу ФК Ченге. Соколов, Налбандян и Марков (MVP) вкараха за победителите, а Илиев и Милков – за загубилите.