Разграбиха билетите за мача с Франция във Варна

Спорт

07-09-2023, 14:59

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Все още имате малък шанс да се сдобиете с пропуск.

Само за няколко часа билетите за срещата между България и Франция от Европейското първенство за мъже във Варна бяха почти изчерпани. Вчера стана ясно, че двубоят от осминафиналната фаза на шампионата ще се играе в петък, 8 септември. Началото му е 20:30 часа.

Последва светкавично изкупуване на пропуските, което пък гарантира пълна зала за "трикольорите" в шеста поредна среща от ЕвроВолей 2023. Все още се намират малък брой свободни места, които могат да бъдат закупени и онлайн:  https://bit.ly/Tickets_EuroVolley2023_Varna.

Над 5000 привърженици ще подкрепят селекцията на Пламен Константинов срещу олимпийския шампион и ще се превърнат във верния седми играч на българския тим.

Фазата на елиминациите ще се проведе в две държави – България и Италия. Осминафиналите стартират утре във Варна с мача между Хърватия и Румъния в 17:30 ч. В събота ще бъдат определени други два четвъртфиналиста измежду двойките Словения – Турция (17:30 ч.) и Португалия – Украйна (20:30 ч.).

Четвъртфиналите в зала "Конгресна" във Варна са насрочени за 11 септември. Топ 4 от ЕвроВолей 2023 ще се проведе в Рим, Италия.