Вълчи дол отбелязва 49-тата годишнина от обявяването си за град с богата, празнична програма

Животът

02-09-2023, 15:13

Снимка:

Община Вълчи дол

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

4 септември е обявен за празничен и неприсъствен ден на територията на общината.

В три последователни дни, с богата празнична програма, Вълчи дол ще отбележи 49-тата годишнина от обявяването си за град. Днес от 18:30 часа, всички малчугани са поканени да се забавляват с Детското шоу, което ще им поднесе много изненади. От 20:00 часа обичаният български изпълнител Дамян Попов ще радва жителите и гостите на града с песни от богатия си репертоар. Час по-късно – в 21:00 часа - DJ ROSSKO ще покани на парти всички желаещи да се забавляват с най-големите световни хитове, съобщиха от Община Вълчи дол.

На 3 септември от 17:00 часа местните самодейците ще потопят присъстващите в магията на българското фолклорно изкуство с участието си в Общинския фолклорен празник. Незабравимите емоции ще продължат с концерт на певицата Нелина, който е с начален час 19:30.

4 септември е обявен за празничен и неприсъствен ден на територията на общината.

На 4 септември, от 18:30 часа, ще бъдат поднесени венци и цветя, в знак на признателност към почетните граждани на Вълчи дол - на барелефа на Петко Сираков – първият ни световен шампион по борба и паметната плоча на д-р Димитър Златев – основоположник на здравеопазването в града . От 19:00 часа започва шоуто "Смях до дупка" с неповторимите артисти от "Тутурутка". В 20:00 часа на сцената ще излязат рок легендите от група "Сигнал". Неповторимо преживяване очаква публиката, която ще чуе изпълненията на най-обичаните песни на групата!