Делфинариум Варна получи сертификат за топ дестинация от британски пътеводител

Туризъм

31-08-2023, 15:23

Снимка:

Делфинариум Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Хиляди български и чужди туристи посещават всяка година най-голямата атракция на морската ни столица.

„Делфинариум Варна“ получи сертификат за съвършенство от британската туристическа организация Tripper Travel Guide, с който се включва в топ забележителностите на града и се препоръчва за посещение на туристите. Организацията „Трипър“ издава наръчници за туристи и пътешественици, в които препоръчва топ обекти в различни дестинации и градове. „Делфинариум Варна“ е включен в препоръките за град Варна на всички настоящи и бъдещи туристи.

Хиляди български и чужди туристи посещават всяка година най-голямата атракция на морската ни столица. През лятото се правят по три представления на ден, изнасяни от делфините Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Те изпълняват скокове на височина, двойно салто, троен аксел. Част от представлението е спасяване на човек във водата. Делфините също така пеят и танцуват - рокендрол и валс. Част от шоуто е и тяхната игра на футбол с публиката.

Предвид предстоящите септемврийски празници и почивни дни, „Делфинариум Варна“ ще провежда и четвърто представление в дните 06.09, 15.09, 22.09 и 23.09, от 17:00 ч. Билети за атракциите може да се купят онлайн https://dolphinariumvarna.bg или на касата на делфинариума в деня на представлението.