Бивш играч на Спартак (Варна) пребори 8-месечни болки

Спорт

30-08-2023, 16:03

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Майката на Ивет Лалова помогна на Никола Борисов.

Юношата на ЦСКА Никола Борисов отново ще играе футбол благодарение на майката на Ивет Лалова. Тя е изпратила централният защитник при специалист във Велико Търново, който излекувал 8-месечните му болки в кръста, а след това е провела рехабилитацията на играча.

Проблемите за Борисов започнаха по време на лагера на Спартак Варна през януари в Турция и въпреки терапията при различни спечиалисти панацея не се намери. През пролетта футболистът бе даден под наем на Дунав, но и там проблемът се появи отново и се наложи той да се прибере в София и да се лекува.

След завръщането в Спартак през юни Никола опита да тренира, но болките го спряха и договорът му бе прекратен по взаимно съгласие.

Борисов планираше да се откаже от футбола едва на 23 години, но след намесата на г-жа Лалова вече тренира пълноценно и скоро очаква да си намери отбор и да се завърне на терена.

Никола бе партньор на Валентин Антов в сърцето на отбраната на юношите на ЦСКА, но след като двамата стигнаха до мъжете, пътищата им се разделиха.