Варна е домът на българския волейбол! И го доказа за пореден път снощи

Спорт

30-08-2023, 10:55

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Отборът е длъжен да се реваншира на феновете.

Повече от 5000 зажаднели за волейбол фенове разграбиха билетите за откриващия мач от Евроволей 2023 срещу Испания. А като свършиха, започнаха да купуват за Финландия. И както се изрази треньорът на гостите Мигел Ривера създадоха истинско волейболно парти. Те не спряха да подкрепят любимците си от първата до последната минута, като не се отказаха дори, когато започна да става ясно, че нещата май няма да се получат. А партито се допълваше от атрактивно осветление, страхотни DJ и диктор.

Нека не се обиждат феновете в другите градове, които също създават страхотна атмосфера. Но във Варна и залата предразполага към емоции, защото привържаниците и играчите са много близо и имат почти физически контакт. 

Организаторите пък се бяха постарали да им осигурят забавления преди мача с множество атракционни зони, направени от спонсорите пред Двореца на културата и спорта.

За съжаление, отборът на Пламен Константинов не успя да ги зарадва с победа и отстъпи с 1:3. И сега е длъжен да вземе реванш пред страхотната варненска публика с победи в оставащите срещи.

Коментар на Краси Панов

Novsport.com