WINBET ще бъде паргньор на рали България

Спорт

28-08-2023, 14:59

Снимка:

WINBET

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Компанията ще предложи възможности за спортни залози за най-значимото рали състезание у нас.

WINBET ще бъде официален партньор на 52-то Рали Българияи спонсор на шейкдауна преди старта на първия специален етап. Също така, WINBET ще предложи възможности за спортни залози за състезанието чрез своя сайт winbet.bg.

Шейкдаунът се завръща в програмата на Рали България след няколкогодишно прекъсване и представлява възможност за участниците да се адаптират към особеностите на етапите през уикенда и да подготвят автомобилите си. Шейкдаунът ще се проведе на специално 4-килиметрово трасе близо до Велико Търново. Част от програмата нашейкдауна е и сесията за автографи и интервюта с екипажите.

За първи път в историята на спортните залагания в България, любителите на спортните залози ще имат възможност да поставят залози за Рали Българияна сайта winbet.bg, като WINBET ще предложи разнообразие от пазари и атрактивни коефициенти.

Рали България е най-старото и най-престижно автомобилно състезание в страната. Неговото 52-ро издание ще се проведе между 1 и 3 септември 2023 г. в района на Велико Търново и трети кръг от националния рали шампионат и е валидно за European Rally Trophy. В него ще вземат участие 31 екипажа от четири страни. Маршрутът на надпреварата е с дължина от 150 км, разделени в тринадесет изцяло нови специални етапа.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg