Постер на националния отбор с българско знаме за всеки фен на Европейското във Варна

Спорт

25-08-2023, 19:31

Снимка:

Novsport.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Да развеем заедно трибагрениците.

Всеки фен, присъстващ на мачовете на България от Европейското първенство по волейбол за мъже във Варна, ще намери специална изненада на своята седалка - официален постер на националния отбор. Българската федерация по волейбол отново показва специално отношение към седмия играч - невероятната ни публика.

За срещите на "лъвовете" от Евроволей 2023 в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта ще има официален плакат с всички волейболни любимци от разширения състав на България за всеки от приятелите на волейбола, дошъл да покаже своята подкрепа за родните национали.

От другата страна на плаката за Европейското първенство с българските национали е изобразено знамето на България. Така по традиция в даден момент цялата зала ще може да се превърне в огромен трибагреник.

България е съдомакин на Европейското първенство по волейбол за мъже от 28 август до 16 септември. Мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна. Морската столица ще приеме всички мачове от Група В, четири осминафинални и два четвъртфинални двубоя.

Откриващият мач във Варна е на 29 август от 20,30 часа - в него България посреща Испания. Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор са от 20,30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17,30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.