Признат турски онколог гостува във Варна за безплатни консултации

Животът

23-08-2023, 11:42

Снимка:

Бренер Груп

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Местата са ограничени. Запишете час за безплатна консултация още сега.

Според данни от СЗО раковите заболявания са причината за приблизително 20 милиона заболели и 10 милиона смъртни случая по света през 2020г. Онкологичните заболявания са широкоразпространени и в България, като за съжаление те засягат както възрастни, така и деца. Статистики показват, че ракът е на второ място сред причините за смъртност в страната ни, като средно 18 000 души губят живота си заради злокачествени тумори всяка година, а над 30 000 биват диагностицирани ежегодно с онкологично заболяване. Ракът на простатата, дебелото черво, белия дроб, гърдата и маточната шийка са сред топ 5 най-често срещаните видове рак в страната.

Въпреки че Министерство на здравеопазването в България създаде Национален план за борба с рака през 2022г. и насочва усилия за разработване на скрининг програми чрез внедряването на нови технологии и обучени специалисти в лечебните заведения, факт е, че много хора не успяват да се възползват от тях. Неуспешното третиране на рака може да бъде резултат както от липса на осведоменост от страна на пациента, така и на ненавременно посещение при специалист, на грешно поставена диагноза, неправилно лечение и други. А истината е, че факторите, които биха могли да предизвикат развитието на онкологични заболявания при възрастните, са много и различни на брой. Някои от тях са:

  • Тютюнопушене

  • Употреба на алкохол

  • Висок индекс на телесна маса

  • Болести като хепатит и ЧПВ

  • Влияние на тежки метали

  • Редовна консумация на консерванти, оцветители и подсладители

    От ключово значение за справянето с онкологичните заболявания е профилактиката, навременната и точна диагностика. Консултацията с опитен и доказан специалист в сферата на онкологията може да спаси живот. Добрата новина е, че с развитието на технологиите, медицината постепенно започва да разполага с по-сигурни и прецизни методи за справяне с туморите.

    Все повече световно признати медицински специалисти посещават страната ни, консултирайки и осигурявайки достъп на българските граждани до медицински услуги от най-висок клас. Едно такова име е именно проф. д-р Дуйгу Дерин от болница Лив в Истанбул. На 16.09.2023 г. тя ще гостува в гр. Варна по покана на център за медицински консултации Brenner Group, за да консултира безплатно пациенти с онкологични заболявания.

    Събитието е подходящо за пациенти, страдащи от онкологични заболявания; хора, които имат нужда от съвет за ранна диагностика на карцином; търсещи второ мнение за вече провеждащо се лечение или алтернатива за лечение в Турция. Консултациите ще се извършват на база на предварително изпратени изследвания и документи - епикризи и образна диагностика от последните 6 месеца, както и попълнен формуляр с кратка история на заболяването.

    Проф. д-р Дуйгу Дерин е един от най-добрите турски онколози с повече от 25 години опит в сферата. През кариерата си тя създава индивидуални стратегии за лечение на различни видове рак, в зависимост от здравословното състояние на пациента. Проф. Дерин е експерт в прилагането на имунотерапия, химиотерапия,, както и други методи за лечение на ракови заболявания.

    Проф. д-р Дуйгу Дерин е специалист с интерес към лечение на рак на дебелото черво, рак на белия дроб, рак на гърдата и рак на яйчниците, но лекува и други онкологични заболявания. Процентът й на успеваемост е завиден, като често или успява напълно да излекува заболяването, или да увеличи максимално продължителността и качеството на живота на пациентите си.

    Желаещите да се запишат за безплатна консултация с проф. Дерин, могат да направят това на телефон +359 897 824 041. Ще получите инструкции как да изпратите нужната документация, както и формуляра с историята на заболяването.

    Местата са ограничени. Запишете час за безплатна консултация още сега!

    За повече информация, вижте събитията във Facebook:

    Безплатна консултация с проф. д-р Дуйгу Дерин

    Бренер Груп е център за медицински консултации, диагностика и лечение на различни заболявания и естетични процедури във водещи здравни заведения в Турция.

    Бренер Груп съдейства на пациенти от България да достигнат до най-подходящите клиники за тяхното състояние, както и осъществява връзката между световноизвестни специалисти и болните. Бренер Груп се грижи за подготовката на документацията, престоя, комуникацията в болницата - както по време на, така и след провеждане на лечението.