WINBET и Ботев Пловдив продължиха партньорството си

Спорт

22-08-2023, 12:54

Снимка:

WINBET

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Компанията остава основен спонсор на отбора и през този сезон

WINBET ще продължи да бъде основен партньор на Ботев Пловдив през сезон 2023/2024, съобщиха представители на компанията и на ръководството на отбора.

Както и досега, съгласно споразумението между компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите от първия и втория отбор на Ботев в мачовете им от националното първенство и турнира за Купата на България.

Компанията ще има рекламно присъствие и на обновения стадион “Христо Ботев“ и на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“, а играчи на Ботевще могат да участват и в промоционални активности на компанията.

WINBET и Ботев Пловдив стартираха партньорството си през август 2018 г.

Продължаването на партньорството ни с WINBET е доказателство за силата на нашата връзка. Този съюз постоянно добавя стойност и за двете страни, повишавайки репутацията ни на надежден и развиващ се клуб. Извън бизнес отношенията, WINBET плавно се превърна в част от ядрото на идентичността на Ботев през последните години и остави голямо впечатление в град Пловдив. Докато разширяваме нашето партньорство, очакваме с нетърпение стартирането на нови инициативи и изразяваме нашата дълбока благодарност на WINBET за тяхната съществена подкрепа”, заяви главниятизпълнителен директор на Ботев Пловдив, Алексей Киричек.

„Партньорството между WINBET и Ботев Пловдив е едно от най-дългосрочните за нашата компания и продължаването му е поредната логична стъпка както в развитието на нашите отношения, така и в последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт. Пожелаваме много успехи на клуба в постигането на техните цели”, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева - Иванова.