Румънци налетяха с юмруци на охранител на Златни пясъци

Крими

16-08-2023, 14:10

Снимка:

pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За да оправдаят фрапиращото си поведение, след задържането им румънците пускат жалба, че са били нападнати и ограбени.

За агресия към охранител от страна на румънски туристи научи СайтЪТ от свои източници. Случаят е от миналия петък в комплекс “Златни пясъци”.

До саморазправата се стигнало, след като охраната на частен търговски обект вижда как турист във видимо нетрезво състояние уринира върху табела със стрелка, сочеща към близката тоалетна. Служителят прави забележка на мъжа, който вместо да се извини, се нахвърля на охраната. След намесата на други хора, ръкопашната схватка е овладяна и туристът си тръгва.

Докато се отдалечава в тъмното обаче, за да стигне до поста си, охранителят е връхлетян от други двама румънски бабаити, които впоследствие става ясно, че са приятели на наглеца, препикал табелата.

Докато служителят на реда води неравна битка с тримата хулигани, очевидци на случилото се успяват да повикат полиция на помощ.

За да оправдаят фрапиращото си поведение, след задържането им румънците пускат жалба, че са били нападнати и ограбени. Камерите от близките търговски обекти в комплекса обаче потвръждават думите на охраната и очевидците.

Това за жалост не е първият случай, при който пияни и дрогирани летовници създават сериозни проблеми както на органите на реда, така и на спасителите по варненските плажове, като често след това си тръгват безнаказано или в най-добрият случай с акт за хулиганска проява.