Арт работилница "Сръчко" с две уникални събития днес

Мисия Варна

15-08-2023, 10:24

Снимка:

Арт фестивала "Сръчко"

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

По случай празника на град Варна, Арт Фестивал “Сръчко” организира две уникални събития. Организаторите отправят покана към варненци да се включат днес от 16:30 часа в уъркшоп на тема рециклиране и опазване на околната среда. От 18:00 желаещите могат да вземат участие напълно безплатно в уникално и неповторимо занятие по автоботика.

“ЕКО Мечти” гостува на арт фестивала “Сръчко” във Варна. Само днес от 16:30 часа може да се включите в уникален уъркшоп, който ще се проведе в градинката между Община Варна и Археологическия музей (в близост до Паметника на загиналите приморци). Всеки участник в единствения по рода си уъркшоп, ще научи чрез театрално преживяване, лесно приложими начини за опазване на околната среда и чистота в заобикалящата го градска среда. Забавно, весело и образователно, това мероприятие, водено от неповторимата Ива Панева, ще допринесе до повишаване на знанията и уменията на всички деца, включили се в него. Участието е абсолютно безплатно. Единственото задължително е Вашето присъствие. Заповядайте на 15-и август от 16.30 часа в едно уникално събитие. Очакваме Ви на арт фестивала “Сръчко” във Варна.

Докоснете се до бъдещето! Конструирайте и препрограмирайте АВТОБОТИ И КОМПЛЕКТИ V-BOT! Включете се в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО CONSTRUCTBOT, ЧРЕЗ ТРАНСФОРМИРАНЕ НА АВТОБОТИ V-BOT.

За първи път на открито – само на арт фестивала “Сръчко” (в градинката между Община Варна и Археологическия музей (в близост до Паметника на загиналите приморци) днес от 18 часа, може да вземете участие напълно безплатно в уникално и неповторимо занятие по автоботика.

Научете за:

– TRANSPORTATION DESIGN AND MOBILITY

– ENGINEERING IN MOTORSPORTS

– PRE-PROGRAMMING

– CONCEPT DESIGN

– AI

– IT

Ще обсъждаме високите технологии в автомобили [ LAMBO REVENTON, DELAGE D12, MACA S11 ], състезания [ ROBORACE, FORMULA E, F1 ] и филми [ TRON, OBLIVION, TRANSFORMERS ]. Ще разглеждаме концептуални дизайни, вдъхновени от природата или индустрията. Ще се запознаете със съвременните технологии за задвижване – хибридни, електрически, хидрогенни и турбинни. Ще навлезете в света на AI и автономно придвижване, безпилотни робо състезания, летящи превозни средства и футуристични болиди.

Заповядайте да се забавлявате и да научите нещо неповторимо! Да се докоснете до бъдещето! Само на 15-и август от 18 часа на арт фестивала “Сръчко”!