Бакеро преди Черно море: Нетърпеливи сме за първия мач у дома

Спорт

11-08-2023, 13:26

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Варненци, които все още нямат нито едно поражение през новия сезон и делят първото място с Локомотив Пловдив, гостуват на стадион "Александър Шаламанов" в София в събота.

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро похвали следващия съперник на "белите" в efbet лига Черно море. Варненци, които все още нямат нито едно поражение през новия сезон и делят първото място с Локомотив Пловдив, гостуват на стадион "Александър Шаламанов" в София в събота. 

"Имахме три гостувания, а утре е първият ни мач у дома. Поради тази причина сме много нетърпеливи. Играем срещу отбор, който до момента не е губил мач, в много добра форма е, знае как се вкарват голове. Трябва да работим много здраво, за да спечелим. Черно море е в изключително добра форма. Срещу ЦСКА играхме много организирано. Надявам се да продължим по същия начин и да го направим и срещу Черно море", коментира Бакеро пред медиите в петък. 

Испанският специалист няма проблеми с контузени футболисти, а до момента "белите" имаха три гостувания заради отложеното домакинство на отбора срещу шампиона Лудогорец.
"Защитната ни линия ще бъде същата. Славия иска да изгради начин на игра, към който да се придържа. Трябва да направим една добра сплав - да се защитаваме добре и да нападаме добре. Мартин Георгиев тренира добре, наваксва с физическата подготовка, защото той не е тренирал с нас. Все още няма картотека от УЕФА и не можем да го използваме", каза още Бакеро.

Той се върна и към равенството 1:1 срещу ЦСКА-София миналата седмица.
"Това трябва да помогне психологически на играчите. Изиграхме добър двубой, но трябва да се подобряваме. Има още доста неща, върху които трябва да работим. Искам играчите да имат дух за победа и да побеждават всеки един мач", допълни бившият испански национал.

Славия се намира на 11-та позиция до момента с 4 точки от 3 мача - гостувания на Етър, Ботев Враца и ЦСКА-София.