Спортен журналист представя книгата си за Световните първенства по футбол във Варна

Спорт

31-07-2023, 13:26

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Събитието, което е по време на традиционната „Алея на книгата“ ще се състои на 2 август от 18,30 ч. в зала 4 (пресконференции) на Фестивалния комплекс.

Футболният журналист Васил Колев ще представи книгата си „Световните първенства в 100 истории“ в сряда във Варна. Събитието, което е по време на традиционната „Алея на книгата“ ще се състои на 2 август от 18,30 в зала 4 (пресконференции) на Фестивалния комплекс.

Васил Колев беше един от само тримата български пишещи журналисти, отразявали световното първенство в Катар през 2022 година. По време на Мондиал 1994 в САЩ пък Колев е най-младият представител на медиите, акредитиран на шампионата, в който България стигна до четвъртото място. Той е специализиран в текстовете за световния футбол, а последното му предизвикателство беше отразяването на трите финала в европейските турнири миналия сезон само в рамките на 10 дни.

Книгата съдържа увлекателно написани истории от най-голямото футболно събитие на планетата, подходящи както за широк кръг читатели, така и за тънките познавачи на играта.