Със „Златна сметка“ от MyFin купувате и продавате злато лесно и достъпно

Парите

28-07-2023, 14:15

Снимка:

Fibank

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Сметката позволява бързи, лесни и удобни ежедневни трансакции и не на последно място – е по-сигурен избор в условията на инфлация.

Дигиталният портфейл MyFin предлага на пазара продукта "Златна сметка", благодарение на който потребителите имат достъп до най-устойчивия на капризите на времето актив – златото, без да има риск от увреждане или кражба на благородния метал. Иновативният продукт предоставя сметка в безналично злато – "XAU". Месечните условия са повече от изгодни и за удобство се предлагат в три различни плана – Стандартен, Адвaнс и Премиум.

Със „Златна сметка” от MyFin сумата и времето, в което да се закупи злато, могат да бъдат планирани. Също така дава пълната свобода за решение в кой момент да се продаде част от него или цялата наличност, като се има предвид моментната динамика на цената на актива спрямо лева (BGN), еврото (EUR) и щатския долар (USD).

Сметката позволява бързи, лесни и удобни ежедневни трансакции и не на последно място – е по-сигурен избор в условията на инфлация.

Покупко-продажбата на злато дава възможността клиентът да се възползва от промените в цената, въпреки че не притежава от благородния метал физически. Така търгуването е бързо, лесно, сигурно и само с няколко клика.

За разлика от закупуването на физическо инвестиционно злато, където рядко може да се купи под 1 грам, то в дигитална среда има възможност да се инвестира дори с минимални средства. Това прави услугата подходяща за клиенти, които искат да инвестират дългосрочно по-малки суми в сигурен актив.

"Златна сметка" от MyFin е поредният продукт, който идва, за да улесни потребителите.

Фокусът на дигиталния портфейл, който съществува от края на 2020 година, е насочен към предлагането на продукти и услуги, от които съвременният човек със забързано ежедневие има нужда.

Визията на компанията се концентрира в това да направи още по-приятно потребителското изживяване при управлението на финансите, да развива и надгражда приложението с нови функционалности за своите клиенти. И „Златна сметка“ е поредната стъпка по пътя към осъществяването на тези цели.