Кикбоксьорът Кристиян Георгиев е спортист на Варна за юни 2023

Спорт

26-07-2023, 16:43

Снимка:

Радио Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За №1 на варненското спортно училище е обявена състезателката по художествена гимнастика Елвира Краснобаева от СК „Грация“.

Кикбоксьорът Кристиян Георгиев (лоу кик) от СК „Вокил“ беше обявен за спортист на Варна за месец юни. Той спечели Световна купа в кат.54 кг, кадети в Будапеща, Унгария. Негов треньор е Галин Димов, съобщи Радио Варна.

За отбор на месец за юни беше определен клубът по водна топка КПС „Варна“. Те спечелиха шампионски титли на България при мъжете и юноши до 15 години, като ги извоюваха в рамките на един ден. Сребърни медали при деца до 13 г. Шампионска титла при юношите до 19 години. Това е пета поредна титла. Главен треньор в клуба е Найден Найденов.

В онлайн анкетата на първо място е Харис Клеантус, състезател по кик бокс. Той грабна златото на международен турнир в Унгария в стил К1 при ветераните.

За №1 на варненското спортно училище е обявена състезателката по художествена гимнастика Елвира Краснобаева от СК „Грация“. Личен треньор Светлана Юриевна. Елвира спечели общо 6 златни медала и 2 сребърни от международите турнири в Бърно и „Жулиета Шишманова“.