Корнелия Нинова във Варна: Опорочи се цялата идея за конституционна промяна

Новините

24-07-2023, 13:24

Снимка:

БСП - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В началото на септември БСП ще обяви кандидатите си за кметове и съветници и отхвърля предложението те да са само с по два мандата, което е конюнктурно.

Предложението за промяна на националния празник на България е фалстарт на процеса и на идеята за конституционна реформа на „Продължаваме промяната - Демократична България. Това заяви във Варна лидерът на БСП Корнелия Нинова, която се среща с ръководствата на общински и областни организации по повод предстоящите местни избори. "Опорочи се цялата идея за конституционна промяна“, подчерта Нинова.

Тя коментира, че левицата няма да участва в безсмислени разговори и да губи време. Според нея трябва „да се съсредоточим върху бюджета, върху парите за общините и да свършим нещо добро“. 

Стана ясно, че в началото на септември БСП ще обяви кандидатите си за кметове и съветници и отхвърля предложението те да са само с по два мандата, което е конюнктурно. 

Депутатът от БСП и организационен секретар на партията Борислав Гуцанов посочи, че левицата ще предложи за кмет на Варна обединителна фигура, за която ще гласуват и избиратели, които досега не са предпочитали  техен кандидат.