Ще запазят ли крепостта „Тича“ воините на Илиан Илиев

Спорт

23-07-2023, 10:50

Снимка:

Varna utre

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

С нови два мача продължава българското футболно първенство в неделния ден. На "Тича" във Варна пристига бойкият тим на Хебър начело с Любо Пенев. По-късно вечерта в "Надежда" е първото за сезона "железничарско дерби".

ЧЕРНО МОРЕ - ХЕБЪР (ДНЕС, 19,00 ЧАСА)

Илиан Илиев и неговите "воини" посрещат добилия самочувствие след нулевото равенство с ЦСКА в първия кръг отбор на Хебър. "Моряците" вече са в пълен състав след завръщането на Алекс Фернандес от наказание. Това дава възможност на Илиан да избере най-доброто и да гони първа победа за сезона пред верните фенове на "моряците". Очаква се в Черно море да бъдат направени някои промени в защита. Миналата седмица хората в тази зона не се представиха добре при гостуването на Арда в Кърджали и се стигна до 3:3. През този сезон Черно море разполага с доста по-боеспособен отбор в сравнение с последните години и надеждите са за влизане поне в Топ 4.

В Хебър също няма кадрови проблеми, като Любо Пенев ще разполага с всички нови попълнения в отбора. Възможно е той да заложи на по-дефанзивен стил на игра във Варна и да чака своите шансове на контраатака. Хебър играе много успешно срещу Черно море и вече 4 мача в елита няма загуба от този съперник.

Предвиждането ни е за мач с превъзходство на домакините от Черно море.

ПРОГНОЗА: 1 (ХК-1) КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 2,62


ЛОКО (СФ) - ЛОКО (ПД) (ДНЕС, 21,15 ЧАСА)

"Червено-черните" започнаха сезона с домакинска победа над Ботев Враца с 1:0 в първия кръг и сега ще се опитат да повторят успеха си срещу адашите от Пловдив. В днешния мач треньорът на Локо Стойчо Стоев ще може да използва последните си две нови попълнения. Картотеки в БФС получиха Диого Тейшейра и бившият играч на Берое Стив Траоре. Последният се превърна в седмото ново попълнение за Локо това лято. 

В същото време Локо Пд се подсили с роден бранител в лицето на Ефе Али. Джовани Трупе се присъедини към отбора след участието си на Gold Cup с отбора на Кюрасао, но лекува контузия. Младият футболист на „черно-белите“ Христо Иванов пък е следен отклубове от Австрия, Нидерландия и Дания. Под въпрос за мача заради разтежение е капитанът Димитър Илиев.

Предвиждането ни е за оспорван мач и малко голове.

ПРОГНОЗА: "ПОД 2,5 ГОЛА" КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 1,60