Фалстарт на платформата за онлайн резервации на чадър и шезлонг по българското Черноморие

Туризъм

21-07-2023, 12:30

Снимка:

Varna utre

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Въпреки огромната реклама, вече втори ден платформата не може да бъде свалена от App Store и Google Play. Апликациите не могат да бъдат изтеглени и от персонален компютър.

Нетърпеливи туристи сигнализираха в редакцията на Varna.utre.bg за неуспешен старт на мобилната версия на платформата за онлайн резервации на чадъри и шезлонги по българското Черноморие - Myspot. Въпреки огромната реклама, вече втори ден платформата не може да бъде свалена от App Store и Google Play. Апликациите не могат да бъдат изтеглени и от персонален компютър, установи репортерска проверка на Varna.utre.bg.

Нашите читатели сигнализираха също, че няма активен имейл за обратната връзка. При опит да бъде подаден сигнал на банера за политика на поверителност се стига до електронна поща [email protected], с която също не може да бъде осъществен контакт.

Иначе идеята на Myspot е измислена за онлайн резервации на чадъри и шезлонги по българското Черноморие само с няколко клика. Ако сме вкъщи и искаме да резервираме място на плажа, трябва да изберем плажа и съответните чадър и шезлонг. След това влизаме в системата и директно резервираме място на пясъка.

Другият вариант е да отидем на място и по номера на табелите, закачени на всички места, да резервираме. На тях има QR код, който ни показва дали местата са заети, или пък свободни. Заплащането става онлайн през приложението. Целта е оптимизация на процесите за резервиране.

Интернет платформата е разработена в две гледни точки. Едната е за потребителите, а другата - за собствениците на плажовете. Така те ще могат да извършват контрол на запазените места. Допълнително касиерите на плажа също ще помагат на хората, за да не се получава дублиране на резервациите.