Завърши спортната кампания „Ваканция без грижи“ (СНИМКИ)

Спорт

18-07-2023, 12:59

Снимка:

Община Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Награди бяха осигурени и за всички участници в спортната надпревара, съобщи председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

Завърши 15-ото издание на спортната кампания „Ваканция без грижи“, организирана от Националното сдружение на сираците в България, с подкрепата на дирекция „Спорт“ към Община Варна. В надпреварата се включиха ученици от Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе, Бургас и други населени места от страната.

След много емоции, специалната награда спечели и единственото момиче сред участниците - Никол Радева, на 15 г. от Силистра, която обра овациите със завидните си умения в уличния стрийт фитнес. Купи и медали получиха още победителите в двете категории - Симеон Стоянов, на 15 г., от Русе, който спечели първото място в категория до 16 г., Дамян Борисов, на 16 г., от Раднево, класирал се на второ място, и варненецът Алисиян Петров, на 15 г. – на трето място. В категория момчета от 17 до 20 годишна възраст първото място спечели Мартин Димитров, на 18 г., от град Раднево, втори е Иван Андреев от Варна, а третото място е за Теодор Панчев от Русе.

Награди бяха осигурени и за всички участници в спортната надпревара, съобщи председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов. Той благодари на Община Варна и на всички партньорски организации и спонсори за дългогодишната подкрепа за инициативата. Поздравление към участниците отправи и Кристиан Димитров, директор на дирекция „Спорт“ в Община Варна.