Утре затварят ул. „Вълноломна“ във Варна

Животът

14-07-2023, 18:36

Снимка:

Varna utre

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В района и на свободната зона ще има засилено полицейско присъствие, ще бъдат обособени КПП на вход-изходите, съобщават от отдел „Опазване на обществения ред“ към Община Варна.

Във връзка с организирането на хип-хоп фестивал на Морска гара във Варна от 6.00 ч. на 15 юли (събота) до приключване на мероприятието - около 2.00 ч. на 16 юли (неделя) ще бъде преустановено движението на автомобили по ул. "Вълноломна“.

Мерките по обезпечаване на обществения ред по време на мероприятието ще бъдат осигурени от ОД на МВР и сектор „Общинска полиция“.

В района и на свободната зона ще има засилено полицейско присъствие, ще бъдат обособени КПП на вход-изходите, съобщават от отдел „Опазване на обществения ред“ към Община Варна.

Обръща се внимание на гражданите и гостите на града да не се използва брегозащитното съоръжение вълнолом за място, от което да се наблюдава музикалното събитие, което е със свободен достъп.

Призовават се всички да бъдат внимателни по отношение на личното си имущество, да не носят в себе си предмети, които да бъдат квалифицирани като опасни и/или използването им да доведе до нараняване. Придружителите на непълнолетни лица да осъществяват необходимия контрол над тях. При съмнения за противообществени и/или противозаконни прояви да сигнализират на най-близко стоящия полицейски служител.