Набират проектни предложения за „Любителско изкуство“ по Фонд „Култура“

Мисия Варна

14-07-2023, 12:00

Снимка:

Община Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Проектните предложения за музикално, сценично, визуално изкуство, творчески работилници и др., трябва да се реализират с участие на деца и младежи до 18 г.

В срок до 24-ти юли включително се провежда втора сесия за набиране на проектни предложения по Направление 5 „Любителско изкуство“ на Фонд „Култура“ на Община Варна, съобщиха от дирекция „Култура и духовно развитие“.

Проектните предложения за музикално, сценично, визуално изкуство, творчески работилници и др., трябва да се реализират с участие на деца и младежи до 18 г. По Направление 5 могат да кандидатстват организации, чиито проекти ще се реализират до 1 декември 2023 г.

Подаването на документи става само по електронен път, на fund.varnaculture.bg., след регистрация на потребителя. Ако потребителят вече има направена регистрация за участие в други направления, нова не се изисква. Подробни указания за начина на работа са публикувани в сайта на Фонд "Култура".  Въпроси могат да бъдат изпращани на електронната поща: [email protected]. Актуална информация ще бъде публикувана и на facebook страницата https://www.facebook.com/varnaculture.bg