Кампанията "Аз Вярвам и Помагам" с мащабна цел: 50 000 лв от дарения за един ден!

Мисия Варна

26-04-2022, 18:01

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В настоящото издание - тази събота от 9 до 15 часа пред Катедралния храм във Варна, средствата се събират за детска линейка

"50 000 лв от дарения за един ден!? Да, това ще постигнем! Само след броени дни на 30.04.22 (Събота) от от 09:00ч до 15:00ч на площада пред Катедрален храм "Св. Успение богородично" в град Варна ние от кампания "Аз Вярвам и Помагам" организираме най-мащабното събитие за събиране на пластмасови капачки и стотинки. По време на събитието очакваме да преминат над 20 000 души, а в края на деня да са събрани за рециклиране около 40 тона капачки", заяви инициаторът на кампанията Владислав Николов.

Тази година като цел е определено събирането на средства за закупуването и даряването в Спешна помощ в град Варна на първата Детска линейка, която по информация от лекарите специалисти ще се ползва между 5 и 7 пъти в денонощието.

През последните 7 години по време на кампанията "Аз Вярвам и Помагам са събрани и предадени за рециклиране над 176 тона капачки, а със събраните средства са закупили и дарени 22 значими медицински апаратури, които са помогнали и спасили хиляди детски животи.

"Благодаря на всеки, който подкрепя кампанията, събира капачки и стотинки с което ни помага да спасяваме детски животи! Продължаваме обединени!", категоричен е Владислав Николов.