Депутати от ГЕРБ/СДС - Варна в Дългопол: Държавата е в пълен застой при "Промяната"

Мисия Варна

19-04-2022, 13:09

Снимка:

Красен Кралев/Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

„Пълни аматьори - дошли са за малко, за да откраднат много”, каза Кралев за управляващите от "Промяната"

Народните представители от ПГ на ГЕРБ/СДС от Варна Красен Кралев, Славена Точева и Бранимир Балачев се срещна с актива на партия ГЕРБ в община Дългопол и с общинския ръководител и кмет на града Георги Георгиев.

Кралев благодари на членовете за общите усилия в изборната битка при една сложна обстановка с бруталната полицейщина на Рашков. "Пълни аматьори - дошли са за малко, за да откраднат много", каза Кралев за управляващите от "Промяната". Той посочи и причината за голямото забавяне на Плана за възстановяване – да се включат 1.5 млрд.лева за бизнеса с батерии на олигарха и медиен магнат Иво Прокопиев.

Адв. Бранимир Балачев направи дълга ретроспекция за управлението на ГЕРБ, което изведе страната при световната финансова криза през 2009 г. без инфлация, без замразяване на еврофондовете, след кризата в 2013г. и попита риторично защо се стигна до енергийна криза сега, когато енергетиката ни е 100 % българска и не се влияе от външни обстоятелства, включително и от войната в Украйна.

Това, което се промени при "Промяната" са възнагражденията със 167 % в МС, а увеличението за общините е 1.67%, посочи депутатът Славена Точева. Тя изброи от какво лиши „Промяната” хората в Североизточна България- от АМ”Хемус” , АМ ”Черно море”, от нормални условия за работа на бизнеса и живот на домакинствата с рекордния скок на цените и непредсказуемост за утрешния ден.

По време на разговора с активистите от Дългопол, бяха обсъдени лъжите на управляващите, голите обещания за високи доходи, тунели и мостове, трусовете в коалицията, рекета за парите за пътища срещу поста управител на БНБ, грозните сделки за постове в нея за сметка на гражданите.