Борисов: Пълен провал през последната година - това е резултатът от “промяната” (Видео)

Мисия Варна

02-04-2022, 14:20

Снимка:

Бойко Борисов/Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

"Няма да викате „оставка“! Тези трябва да останат, докато не останат 0% одобрение, за да се изчисти България от такива като тях", каза лидерът на ГЕРБ

Виждам партията жива и яка. Готова да се противопостави на чудовищния грабеж в държавата! Докато другите партии се разпадат, ние ставаме все по-силни. Toва заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна

"Управляващата партия сама си даде оценка за 100-те дни управление: 100 дни лъжи!", отбеляза той.

"Благодаря Ви, че дойдохте да пазите дома ми, когато вече бяхме по килиите. Защото Варна е много далече без АМ „Хемус“. Далеч и ще си остане, докато тези управляват. Пълен провал през последната 1 година - това е резултатът от “промяната”. Оставихме парите за довършване на АМ “Хемус“, а те ги опукаха. Една лъжица асфалт не са положили, една подменена мантинела няма!", заяви Борисов.

"Докато по медиите тече обещанието на Кирил Петков, че няма да се вдига цената тока - излезе прессъобщение, че се вдига цената на тока и на газа! Инфлацията е чудовищна, газът се вдига, токът - също, а лъжат пенсионерите, че вдигат пенсиите. Това са професионални измамници! Хората, които управляват, са неверници! Не уважават Църквата, затова съм горд, че Светият синод им отказа среща", каза още бившият премиер.

"Фискалният резерв падна от 12 милиарда на 5 милиарда. А им оставихме пълни сметки с пари. Златото на БНБ е непокътнато. Дори Асен Василев не успя да си изкриви душата и да каже, че държавата няма пари", добави той. 

"Не мога да разбера тези двулични хора, които твърдят, че „Балкански поток“ хем осигурява газ, хем е лош. Къде ми е грешката - че защитих 100% български тръби, от които десетилетия българите ще получават концесионни такси за милиони ли?!", попита Борисов.

"Кирил Петков щял да възложи пак проверка на ДАНС за GemCorp. А като напишеш в Гугъл само публикации за корупция излизат. Меморандум в присъствието на премиера означава договор от името на държавата. С този меморандум за 1 милиард Кирил Петков повече не може да каже, че се бори с корупцията", категорично заяви той. "Това е промяната! Подлъгаха хората с машините и с чекмеджета. А сега подписаха меморандума за 1 милиард долара - това са корупционни чекмеджета.  Кирил Петков повече няма право да спомене думата “корупция”!", подчерта лидерът на ГЕРБ.

"Няма да викате „оставка“! Тези трябва да останат, докато не останат 0% одобрение, за да се изчисти България от такива като тях", отбеляза Бойко Борисов.

Вижте повече във видеото: