Приказката за седемте козлета отново ще зарадва малките любители на кукления театър

Варна Лайф

02-04-2022, 09:34

Снимка:

Държавен куклен театър - Варна

Автор:

Полина Петрова

Всичко от Автора

На закритата сцена тази събота и неделя ще бъдат представени "Дядовото дворче" и "Златната рибка"

Най-новото представление на варненския куклен театър "Приказка за седемте козлета" ще зарадва децата в морската столица и тази събота. Планирани са три представления на откритата сцена, а началните им часове са 11:15, 12:15 и 13:15.

"Мили деца, пролетта дойде, а с нея и очакваните срещи с любими герои в градината на Кукления театър. С вашата безценна помощ ще преобразим познатата ни приказка, за да е щастлив краят й за седемте козлета! Защото в приказната гора всичко е възможно! С песни и игри ще извикаме герои и от други приказки, за да спасим любимите ни седем козлета – очаква Ви незабравимо приключение", обещават от екипа на Кукления театър. Режисьор на спектакъла по приказката на Братя Грим е Вера Стойкова, сценографията е на Адриана Добрева, а музиката в представлението е на Иван Кръстев. В ролите са Боян Стоянов, Веселина Калчева, Галин Гинев, Гергана Господинова, Диана Стайкова, Диана Цолевска, Евгения Василева, Емилия Петкова, Красимир Добрев, Стоян Стоянов,Таня Жекова, Валентин Митев -син, Мария Томова, Иван Шумаров, Теодор Христов.

На закритата сцена на кукления театър тази събота и неделя ще бъдат представени "Дядовото дворче" и "Златната рибка". И в двата дни спектаклите ще започнат в 11 часа.