Премиера на "Приказка за седемте козлета" на откритата сцена на кукления театър

Варна Лайф

26-03-2022, 07:30

Снимка:

Държавен куклен театър - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Предвидени са по три представления днес и утре, а началните часове са 11.15, 12.15 и 13.15

"Приказка за седемте козлета" е най-новият спектакъл, с който Държавен куклен театър - Варна ще зарадва малките си почитатели. Премиерата на представлението е тази събота и неделя, на откритата сцена.

"Мили деца, пролетта дойде, а с нея и очакваните срещи с любими герои в градината на Кукления театър. С вашата безценна помощ ще преобразим познатата ни приказка, за да е щастлив краят й за седемте козлета! Защото в приказната гора всичко е възможно! С песни и игри ще извикаме герои и от други приказки, за да спасим любимите ни седем козлета – очаква Ви незабравимо приключение", обещават  от екипа на Кукления театър. Режисьор на спектакъла по приказката на Братя Грим е Вера Стойкова, сценографията е на Адриана Добрева, а музиката в представлението е на Иван Кръстев. В ролите са Боян Стоянов, Веселина Калчева, Галин Гинев, Гергана Господинова, Диана Стайкова, Диана Цолевска, Евгения Василева, Емилия Петкова, Красимир Добрев, Стоян Стоянов,Таня Жекова, Валентин Митев -син, Мария Томова, Иван Шумаров, Теодор Христов. 

Предвидени са по три представления и в събота, и в неделя - от 11.15, 12.15 и 13.15 часа.

На закритата сцена в събота от 11 часа ще бъде представен спектакълът "Жабокът цар", а в неделя отново от 11 часа - "Лакома мецана".

Билети за всички представления се продават - онлайн: http://vnpuppet.com/купи-онлайн/ или на касата на Кукления театър, ул. "Драгоман" 4.