Зуека е тъжен: Оставих една бедна България, сега намерих бедна и разрушена България…

Варна Лайф

17-03-2022, 17:25

Снимка:

Арт Галерия Le Papillon - Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Актьорът открива изложба с картини във Варна, която може да бъде разгледана в Арт Галерия Le Papillon до 5 април

Все по-сигурен е Васил Василев – Зуека, че не е сгрешил като е напуснал родината преди шест месеца, това заяви актьорът при първото си завръщане в родината след като я замени за Испания, където както сподели е "много щастлив".

„Оставих една бедна България, сега намерих бедна и разрушена България…“, отговори на въпрос на Деси Стоянова в ефира на „Преди обед“ Зуека, а тя се изненада и побърза да уточни – „Разрушена?! Какво си видял?“.

„Правете си сметка какво съм видял по пътя София-Варна!“, намекна за спрения строеж на АМ Хемус Васил Василев, и допълни - „Неподдържани пътища, неподдържани общини, минаваш през села, в центъра на които къщите са толкова порутени, че се чудят на коя страна да паднат, и затова не падат … изключително тежко впечатление ми направи.“, обрисува с думи ширещата се разруха в страната художника.

Днес той открива изложба с картините си във Варна. Тя носи името "Моите герои" и представя 22 от неговите живописни разкази.

Скечовете им са посветени най-вече на абсурдите в нрава на българската нация, за които наистина няма рационално обяснение. Актьорът не пропусна да благодари за подкрепата на втората си съпруга Ани, която се занимава с поддържането на социалните му мрежи, където той показва платната си.

Откривнето на изложбата е тази вечер от 18 часа. Експозицията може да се разгледа в Арт Галерия Le Papillon - Варна до 5 април.