От варненския Ретро музей питат: Трябва ли да се махне фигурата на Путин?

Мисия Варна

04-03-2022, 10:26

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Собственикът на Ретро музей и Музей на восъчните фигури във Варна Цветан Атанасов направи любопитно допитване в страницата си във Фейбук. Атанасов публикува видео, в което пита дали трябва да се махне фигурата на Путин от музея. Като в зависимост от преобладаващите мнения на българските граждани, той ще вземе решение каква да е съдбата на президента на Русия.

Идеята е дошла, след като от електронна медия са потърсили Атанасов с въпроса: "Ще махнете ли восъчната фигура на Путин". Така постъпили в парижкия музей на Мадам Тюсо.

"Французите могат да решат да си махнат и гениталиите. Това си е лично техен проблем. Аз бях категоричен, че няма да махна фигурата на Владимир Путин, но сега реших да направя едно допитване до вас - българите. Защото така е демократично. Сега нашите демократи, които спряха всички руски сайтове, медии и телевизии са някакъв нов вид демократи. Но аз ще постъпя демократично. Питам всички вас - Трябва ли да бъде премахната фигурата на Владимир Путин от Музея на восъчни фигури в град Варна? Гласувайте", пита Атанасов.