Затварят централни булеварди във Варна по време на честванията за 3 март

Мисия Варна

02-03-2022, 18:35

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Вижте графика, в който ще бъдат валидни ограниченията

Във връзка със събитията по повод честването на 144 години от Освобождението на България, на 03.03.2022 г. се въвеждат следните ограничения на движението във Варна:

- В интервалите от 9 ч. до 11 ч. и от 18 ч. до приключване на мероприятието (около 21 ч.) ще бъде освободена таксиметровата местостоянка пред Катедрален храм „Успение Богородично“;

- В интервалите от 9,50 ч. до 10,45 ч. и от 18,45 часа до 20,45 часа ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства по бул. „Мария Луиза” - в частта от пл. „Св. Св. Кирил и Методий” до кръстовището с ул. „Шипка”; Бул. „Владислав Варненчик” - в отсечката от кръстовището с бул. „Съборни” до пл. „Св. Св. Кирил и Методий”; Бул. „Христо Ботев” - от кръстовището с ул. „Кракра” до кръстовището с ул. „Бачо Киро”. (Ограничението не се отнася за ППС, обслужващи линиите на градския транспорт).

- В интервала от 12,45 ч. до 13,15 ч., във връзка със старта на мотошествие, ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства по бул. „Мария Луиза” - в частта от пл. „Св. Св. Кирил и Методий” до кръстовището с ул. „Шипка”; Бул. „Владислав Варненчик” - в отсечката от кръстовището с бул. „Съборни” до пл. „Св. Св. Кирил и Методий”; Бул. „Христо Ботев” - от кръстовището с ул. „Кракра” до кръстовището с ул. „Бачо Киро”. (Ограничението не се отнася за ППС, обслужващи линиите на градския транспорт). Освободена ще бъде и таксиметровата местостоянка пред Катедрален храм „Успение Богородично“ в интервала от 12,30 ч. до около 14:00 часа.