Красен Кралев: Грешка е да продължава това некадърно управление

Мисия Варна

01-03-2022, 13:35

Снимка:

архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Той се възмути, че Кирил Петков отново опита да се самоокичи с лаври на гърба на загиналия алпинист Боян Петров в Хималаите

"Току-що народният представител от БСП Крум Зарков заяви : “Г-н премиер, освобождаването на Стефан Янев е грешка!” Не! Не е грешка! Не е грешка да освободиш неадекватен министър на отбраната, който нарича “военна операция” нахлуването на агресор с многохилядна армия в територията на мирна европейска държава." Това написа народният представител Красен Кралев на профила си във Фейсбук.

"Грешка е избирането на такъв лъжец и измамник като функционално неграмотния Просто Киро за премиер на държавата. Върхът на наглостта е, че така нареченият премиер отново се опита да се самоокичи с лаври на гърба на загиналия алпинист Боян Петров в Хималаите, въпреки че съпругата му потвърди, че това е лъжа", посочва още Кралев.

"Грешка е да продължава това некадърно управление на хора, качили се на власт чрез платен от олигарси преврат, дошли за малко, за да вземат много и след това да избягат. Това е грешкa!", допълва бившият спортен министър.