Черно море приема Лудогорец в първия си мач за 2022 година

Спорт

20-02-2022, 09:36

Снимка:

ПФК Черно море

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

"Моряците" срещат шампионите на "Тича" от 15:15 часа днес

Черно море приема Лудогорец в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е на "Тича" от 15:15 часа. Шампионите вече изиграха един мач от шампионата, побеждавайки преди седмица Арда с 4:0 в отложен двубой, докато за тима на Илиан Илиев това е първи официален мач за 2022 година

Разградчани са се устремили към 11-та титла, но "моряците" са изключително труден съперник, а гостуванията във Варна са повече от тежки.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма да може да разчита на халфа Васил Панайотов и нападателят Евгений Сердюк. Сред избраниците на специалиста попаднаха новите попълнения Матиас Курьор, Юлиус Каспаравичус и Мазир Сула.

Срещата пропускат Сами Ел Анаби, Росен Стефанов, Родриго, Павел Георгиев, Мартин Милушев и Закария Беншаа.

В лагера на шампионите, също има доста проблеми. Аут са Недялков, Сисиньо, Вандерсон и Гонсалвеш.

ПФК Черно море припомня, че феновете ще могат да влизат на стадиона само със “зелен сертификат”, който е завършен цикъл на ваксинация, преболедували от COVID-19 или с отрицателен антигенен и PCR тест. От варненския клуб призоваха хората да си купуват билети за двубоя само ако имат валиден сертификат. Зрители без такъв и без документ за самоличност няма да бъдат допуснати на стадиона.

Цената на билетите за двубоя е 7 лева и ще се продават в деня на мача. Касата на входа за автомобили на ул. “Никола Вапцаров” ще отвори в 10 часа, а останалите – в 12:15 часа.