Станимира Петрова вече е състезател на Добруджа (Добрич)

Спорт

05-02-2022, 22:14

Снимка:

Снимка: Facebook

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Официален дебют за добруджанци Станимира ще направи на традиционния международен турнир „Странджа“, който стартира в края на месеца

Трансферен удар в началото на 2022 г. осъществи добричкият клуб по бокс „Добруджа“. През новия сезон жълто-зеления екип ще защитава националната състезателка Станимира Петрова, информира dobrichonline.com.

Родената през 1990 г. в Асеновград боксьорка има на сметката си завоювани световна и две европейски титли при жените, а също така е двукратна участничка на Олимпийски игри – Рио де Жанейро`2016 и Токио`2020.

За последно титулуваната спортистка бе картотекирана в редиците на БК „Варна“, преди това бе състезателка на клуба на легендарния Ивайло Маринов.

От БК „Добруджа“ информираха, че Станимира Петрова е подписала своя професионален договор, а наред с това е парафирала контракт за реклама на продуктите на известна добричка фирма. Официален дебют за добруджанци Ст. Петрова ще направи по време на стартиращия в края на месеца традиционен международен турнир „Странджа“. Там тя ще кръстоса ръкавици в кат. до 54 кг, а в националня отбор се подготвя под ръководството на Петър Лесов.