На тържествена церемония: Представиха нов командир на формирование от ВМС

Мисия Варна

04-02-2022, 15:51

Снимка:

Снимка: ВМС / Пресцентър

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Беше обявена заповед на министъра на отбраната за освобождаване от длъжност на капитан I ранг Тодор Богданов и назначаване на капитан І ранг Николай Николов за временно изпълняващ

Церемония по подписване на акт за сдаване и приемане на длъжността „Командир на военно формирование 32140“ се състоя днес във Военноморска база Варна.

На тържеството присъстваха командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, началникът на Щаба на Военноморските сили капитан І ранг Камен Кукуров, заместник-началникът на Щаба на Военноморските сили по операциите капитан І ранг Ваньо Мусински и командирите на военни формирования, дислоцирани във Военноморска база Варна.

Беше обявена заповед на министъра на отбраната за освобождаване от длъжност „Командир на военно формирование 32140“ на капитан I ранг Тодор Богданов и назначаване за временно изпълняващ тази длъжност на капитан І ранг Николай Николов, заместник-командир на формированието.

Контраадмирал Михайлов изрази много добрата оценка, която Командването на Военноморските сили дава на капитан I ранг Тодор Богданов за досегашната му служба, както и увереността си, че и в бъдеще той ще продължи да изпълнява своите задължения с висок професионализъм.

От името на личният състав на Военноморска база Варна, капитан І ранг Николай Николов изказа своята признателност и благодарност към предшественика си и му подари почетен плакет и сувенир.