DARA и румънският рапър Matteo представят песен в 10 държави (ВИДЕО)

Варна Лайф

21-01-2022, 12:32

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Парчето е създадено заедно с друг хитов продуцент и изпълнител – Кристиан Тарчеа-Monoir

DARA и Matteo – Call Me, това е новият дует на българската и румънската сцена. Колаборациите отдавна са формула за успешна реализация на репертоар и артисти в повече от една територия, отбелязва signal.bg.

Отчитайки, че споделените моменти между талантливи хора от различни държави в студиото и на сцената са страхотна възможност, екипите на Virginia Records и Universal Music Romania създават проекта “Call Me” за двама от най-известните си изпълнители – DARA и Matteo.

Песента е създадена заедно с друг хитов продуцент и изпълнител – Кристиан Тарчеа или Monoir, с когото DARA има 3 предишни сингъла.

“Call Me” ще има кампании в над 10 държави – България, Румъния, Русия, САЩ, Канада, Гърция, Турция, Южна Корея, Полша и др.

„Да работя с артисти и автори от други държави е истинска привилегия за мен. Именно моментите заедно с други творци са в основата на онова, което ме дърпа напред. Срещата с Мatteo в този проект е най-вероятно само начало на неща, които ще правим съвместно. Снимките на видеото също бяха страхотно преживяване.“, споделя DARA.

Видеото на “Call Me” е дело на режисьора и сценарист Виктор Чучков, оператора Александър Станишев и екипа на Albion Films.