Двама се завръщат в групата на Черно море за мача с ЦСКА 1948

Спорт

05-12-2021, 17:06

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи 18-те за предстоящото домакинство на ЦСКА 1948 от 18-ия кръг на efbet Лига. След изтърпяно наказание от три мача в групата се завръща Родриго Енрике. Сред избраниците на специалиста попадна и възстановеният от контузия Цветомир Панов.

Аут за двубоя е Стефан Велев, който продължава да лекува травма, както и Сами Ел Анаби, Росен Стефанов, Павел Георгиев, Джеваро Непонусено и Фоде Гираси.

Двубоят между Черно море и ЦСКА 1948 е в понеделник, 6 декември от 14,30 часа на стадион "Тича" във Варна. Цената на билетите за срещата е 7 лева и ще се продават на касите на стадиона, които отварят в 12,30 часа.

От 9,30 часа до 11,30 часа в деня на мача пък ще е отворен пункт за тестове за COVID-19. Той ще е позициониран на бул. “8-ми Приморски полк” до касите за билети на стадиона. Цената е преференциална – 8 лв. за антигенен тест, а останалата част от парите за него се поема от клуба.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Родриго Вилела, Зе Гомеш, Евгений Сердюк.