Скалата е шампионът на България по карамбол за 2021 г.

Спорт

28-11-2021, 12:10

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Варненецът Христо Господинов е и "Най-дългата щека" с 39 карамбола!

Завърши шампионата на Молиендо Клуб Бар Билярд за 2021 г. Победител е Христо Господинов (Скалата),следван от Андрей Павлов и Милен Бакърджиев!

Участваха 18 състезателя разделени в четири групи! Първите двама от всяка група играха четвъртфинали полуфинали и финал. Третият и четвъртият от всяка група бяха отделени в група "Б" и играха също за победител в група "Б", където предстоят още срещи от финала между Пламен Атанасов и Христофор Илиев.
Най "дългата " щека направи Скалата - 39 карамбола срещу Тома Търпенов на четвъртфинала!

"Финалната среща между Скалата и Андрей протече в дух на коректност и спортсменство! Победителят трябваше да спечели 3 от 5 срещи. Започна с победа на Андрей след драматичен обрат ... от 75:38 за Скалата завърши 100:79 за Андрей! Втората, третата и четвъртата среща бяха спечелени от Скалата съответно 100:64, 100:57 и 100:77!

Скалата стана шампион не само след блестяща игра на шампионата, но и след едно много добро представяне през цялата година! Участници в шампионата играха много силно, което говори за повишаване на нивото и техническите умения на всички без изключение в клуба! Ние сме най-силният клуб по карамбол в България!... най-малкото защото сме единственият клуб по карамбол в България! Абе добри сме си! Поздравления момчета, написа в профила си собственикът на Молиендо Клуб Бар Билярд Пламен Атанасов.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"