Представят Варна на туристическо изложение в Лайпциг

Туризъм

19-11-2021, 16:51

Снимка:

Снимка: Община Варна / Пресцентър

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Много от посетителите желаят да повторят почивката си в България, а други да се възползват от ранните намаления

Община Варна участва в международното туристическо изложение “Touristik & Caravaning” в Лайпциг, Германия, което се провежда в периода от 17 до 21 ноември. На форума се презентират възможностите за летен морски туризъм и съпътстващите алтернативни форми като уелнес и SPA, къмпингуване, голф и други активности.

Щандът на Варна се радва на голям интерес, тъй като много от посетителите желаят да повторят почивката си в България, а други да се възползват от ранните намаления, които са актуални по време на изложението, съобщиха от дирекция “Туризъм” към Община Варна.

Посетителите получават информация за хотелите на българското Черноморие и за възможностите за разнообразяване на престоя - еднодневни екскурзии, забележителности и други. Община Варна представя възможностите за туризъм на българския щанд, организиран от Министерството на туризма.

“Touristik & Caravaning” в Лайпциг е най-големият туристически панаир в Централна Германия насочен към крайния клиент. По време на петте дни се очаква изложението да бъде посетено от над 60 000 души.