Красен Кралев: Горд съм, че ще бъда народен представител от Варна

Новините

19-11-2021, 13:14

Снимка:

Снимка: Facebook

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Само масовият вот в неделя може да предотврати надвисналата опасност от парламентарна република България да се превърне в президентска държава с еднолично управление, предупреждава той

"Скъпи приятели от област Варна, благодаря Ви от цялото си сърце за невероятната подкрепа към ГЕРБ-СДС!", написа в профила си в социалните мрежи Красен Кралев. 
 
"Въпреки бруталния властови ботуш върху хора, особено в по-малките населени места, отново се представихме силно на проведените парламентарни избори", подчертава той.
 
"Горд съм, че в 47-ото Народно събрание ще бъда народен представител от Варна. Досега като депутат и като министър съм работил за реализацията на значими проекти в региона, които са в интерес на гражданите и са важни за развитието му", припомня Кралев.
 
"Обръщам се към Вас с призив да гласуваме масово и тази неделя, когато предстои решителният втори тур на изборите за президент и вицепрезидент на България. Опасен прецедент е цялата власт в държавата да се концентрира в една личност. Само масовият вот може да предотврати надвисналата опасност от парламентарна република България да се превърне в президентска държава с еднолично управление", катерогичен е той.
 
"Важно е да гласуваме! Защото Румен Радев и опасно близката му “Партия на промяната” са поели неотложен ангажимент пред чужди посолства. Те са обещали да направят незабавно “исторически компромис” със Северна Македония и да ратифицират т.нар. Истанбулска конвенция. Тези сделки противоречат на българския национален интерес", предупреждава Кралев.
 
"Вярвам, че в неделя гласовете на демократичната общност ще надделеят над гласовете за зелените чорапи, подчинени на други държави!
Битката още не приключила! Нека бъдем мобилизирани и да дадем гласа си в името на България", пише още Кралев в социалните мрежи.