Европейско първенство по киокушин за мъже и жени приема Варна в началото на декември

Спорт

08-11-2021, 20:37

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Морската столица ще е домакин и на 10-ото издание на бойната гала SENSHI

Три много интересни събития за любителите на бойните спортове предстоят в началото на декември във Варна. След големия интерес към събитията на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), сега организаторите са подготвили не едно, а цели три спортни събития за всички бойци, независимо от стила, който тренират. В рамките на няколко дни, в периода между 2-ри и 5-и декември, във Варна ще се проведе уникален по рода си тренировъчен семинар, Европейско първенство по киокушин за мъже и жени, както и дългоочакваното бойно шоу SENSHI 10.

Всички участници в семинара ще имат уникалната възможност да тренират с К-1 величия и инструктори от световна класа и същото време да бъдат зрители на супер събитието SENSHI 10 и на 3-тото Европейско първенство по киокушин. Скоро ще бъде обявена и пълната програма на семинара, съобразена с Европейското първенство киокушин и бойната галавечер SENSHI 10.

Не пропускайте възможността да станете част от историческо за KWU събитие 3 в 1 – Европейско първенство по киокушин, семинар на Професионалната лига на KWU и бойната галавечер SENSHI 10.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"