Кралев: Селата край Варна стават все по-привлекателни за млади хора

Мисия Варна

08-11-2021, 16:35

Снимка:

Красен Кралев/Фейсбук

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Бившият спортен министър се срещна с кметове на малки населени места в Община Аксаково

Бившият спортен министър Красен Кралев е провел среща с кметове на малки населени места в Община Аксаково. Това става ясно от публикация на профила му във Фейсбук. Срещата, на която е присъствала и едно от най-младите лица във варненската листа на коалицията ГЕРБ-СДС Мария Димитрова, се е състояла в изложбената зала на с.Климентово.

"Коментирахме създалата се ситуация в страната - главоломната инфлация и задълбочаването на здравната криза, породени от липсата на адекватно управление от страна на служебното правителство на Румен Радев. Обсъдихме политическата криза, пред която сме изправени и възможните изходи от нея", написа Кралев.

Той споделя радостта си от това, че в последната година и половина се е затвърдила тенденцията да се заселват все повече млади хора в малките населени места около Варна. По думите му с това се създава необходимост от още повече инвестиции в инфраструктура, образование, спорт и отдих.

От своя страна Мария Димитрова е подчертала колко важно е младите да са активни и да гласуват, да се информират и да разграничават фактите от фалшивите новини, спекулациите, популисткото говорене и лъжите, става ясно още от публикацията на Красен Кралев.