Младежи от Аксаково напомниха на водачите да шофират безопасно

Животът

29-10-2021, 18:15

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Те сътвориха картички с препоръки и озаглавиха инициативата с поетичното название “Посланията на есенния лист”

Възпитаници на Центъра за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) в град Аксаково се включиха в инициатива, свързана с националната Стратегия по безопасност на движението по пътищата. 

В авторски проект “Посланията на есенния лист” младите таланти на ЦПЛР сътвориха картички-листовки с препоръки към шофьорите за спазване на правилата, повече внимание и отговорност към децата, пешеходците и останалите участници в движението.

За раздаването им авторите на красивата кампания и техните ръководители от ЦПЛР избраха ранния следобед на 28-и октомври. Със съдействието на ръководството и служители на РПУ - Аксаково, те с усмивка и настроение подаряваха на шофьорите картичките с призиви за повече внимание и толерантност на пътя.

Младите посланици на инициативата за безопасно шофиране за броени часове се превърнаха в истински хит сред жителите на града с красивите и полезни листовки, които раздадоха, в името на повече толерантност и спокойствие на пътя. В социалните мрежи акцията им също се радва на десетки одобрителни реакции и коментари.