Куп проблеми в Черно море за мача с Левски

Спорт

28-10-2021, 15:24

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Отборът на Черно море проведе занимание днес. "Моряците", които взеха участие в срещата за Купата в Стара Загора, имаха възстановяване, а останалите - редовна тренировка. В отбора има доста контузени футболисти, които ще пропуснат двубоя с Левски.

Стефан Велев, Георги Георгиев, Иван Дичевски и Родриго Вилела продължават да се възстановяват по специална програма, докато Даниел Димов започна с да тренира индивидуално. Неприятната новина за треньора Илиан Илиев е контузията на Леандро Андраде. Крилото на "моряците" получи разтежение в мача с Берое и също няма да е на разположение на наставника за срещата с Левски.

В тима има още футболисти с болежки, но те ще са на линия за двубоя в събота.

Утре Черно море тренира следобед, след което ще бъде определена групата за мача. Тя ще бъде попълнена с юноши.

Черно море приема Левски в събота, 28 октомври от 19 часа на стадион "Тича" във Варна.

От Черно море припомнят, че на стадиона ще може да се влиза само със “зелен сертификат” (за зрители завършили цикъл на ваксинация, преболедували коронавирус или с отрицателен антигенен и PCR тест). За улеснение на феновете ще има пункт за тестове за COVID-19, който ще работи в събота, 30 октомври от 9 до 15 часа на бул. “8-ми Приморски полк” до касите за билети на стадиона, като цената е преференциална – 8 лв. за антигенен тест.

Касата на ул. Никола Вапцаров, до входа за автомобили ще отвори в 9 часа, а всички останали – в 15,30 часа. Цената на билетите е 7 лева. Входовете на стадиона ще отворят в 16 часа.

ПФК Черно море призовава хората да си купуват билети за двубоя само ако имат валиден сертификат. Зрители без такъв няма да бъдат допуснати на стадиона. Носете си и лични карти!