Как bwin развива eSports бетинга у нас

Новините

27-10-2021, 11:06

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Справка в спортните тиражи на букмейкърите ни показва, че интересът към електронните спортове се покачва с бързи темпове. Организацията на нови и по-мащабни състезания води до покачване на аудиторията и приходите в индустрията. За да отговори на настоящите тенденции, B WIN спортни залози добавя в програмата си най-значимите турнири от света на гейминга. Клиентите на австрийския оператор имат достъп до изобилие от събития и пазари, а предложените коефициенти осигуряват примамливи печалби.

Какво е нужно, за да залагаме на еСпортове

Всеки посетител на bwin има възможност да разгледа актуалния тираж и да се информира за предстоящите турнири в eSports индустрията. Но за да поставите начало на залозите, задължително е да се регистрирате в сайта чрез попълване на онлайн формуляр. Трябва да се спомене, че участието в букмейкъра е достъпно единствено за лица, навършили 18 години. Bwin установява дали участникът е пълнолетен чрез дата на раждане, ЕГН и верификация, затова не се опитвайте да манипулирате системата на оператора.

Формата за присъединяване е разделена на няколко страници, в които се въвеждат лични данни и сведения за сметката. Трябва да попълните три имена, рождена дата, адрес, телефон, парола, за да си гарантирате спокойно участие в букмейкъра.

Създаването на eSports залози се извършва единствено с реални пари. Можете да захраните баланса чрез различни платежни методи, но само дебитните карти и банковият превод се класират за началната оферта. Всеки, който се включи в bwin и извърши откриващ депозит, може да се възползва от бонус, чиято максимална стойност достига до 222 лв.

Видове електронни спортове в Bwin

Организацията на платформата е на най-високо ниво, за да се осигури бързо и безпроблемно откриване на търсените събития. Електронните спортове например са обособени в самостоятелен фрагмент, който се зарежда от основната навигация. На екрана ще изскочат предстоящите състезания на различни видео игри.

Най-голям интерес се забелязва към мултиплейър батъл арените – LoL и Dota 2. Мачовете противопоставят два отбора, съставени от 5 играчи, които водят сражения на няколко карти. За тези еСпортове се предлагат залози на победител, изход на първа карта, хендикап, точен резултат, с които ще си гарантирате по-голямо забавление и повече печалби.

Стратегическите игри като Starcraft и World of Warcraft също са достъпни за залагане в Bwin. Действията се развиват на отделни карти, а онлайн букмейкърът предлага предимно залог на краен победител.

В тиражите не липсват шутър игри като Call of Duty и CS:GO, както и топ спортни заглавия – NBA и FIFA. Почитателите на футболния симулатор ще се насладят на изобилие от двубои, които срещат най-добрите геймъри в света. Опциите за залози са насочени към краен изход, брой голове, резултат на почивката, хендикап, а полувремената протичат в рамките на 5-6 минути.

Функции и бонуси за залози на eSports

Bwin улеснява създаването на eSports залози с помощни инструменти. Електронният фиш служи за изготвяне на талон с желаните пазари, като позволява участие с единични и множествени селекции. Ако смятате, че активен залог няма да се окаже печеливш, можете да го затворите чрез Cash Out. Също така букмейкърът предлага подобрени коефициенти на определени събития, за да грабнете по-висока печалба.

В случай че предварителните залози Ви се струват трудни за отгатване, насочете се към секция “Live”. В нея попадат всички започнали събития, които са достъпни за залози в реално време. Следите случващото се на арената чрез лайв стрийм и поставяте залог, базиращ се на статистика и настъпили обстоятелства.