Кралев във Варна: Вече близо година няма разговори за политики и подобряване живота на хората

Мисия Варна

26-10-2021, 14:54

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Провалът на служебния кабинет ескалира в хаоса в здравната реформа и галопиращата инфлация, подчерта Кралев

Красен Кралев се срещна с граждани на варненския район "Владислав Варненчик". "При срещата бях придружен от кандидатите за народни представители от варненската листа на ГЕРБ/СДС Славена Точева, Мария Димитрова и инж. Жельо Алексиев", съобщи Кралев в профила си в социалните мрежи. 

"Обясних пред гражданите, че и двата парламента, режисирани от юмрука на Радев, удариха дъното в опитите да „изчегъртат” ГЕРБ. Нямаше разговори за политики, за подобряване на живота на хората, нито за справяне с кризите. Тези хора вече повече от половин година се занимават само с разпределяне на постове", изтъква Кралев във Фейсбук.

"Коментирах и провала на служебните кабинети на Радев, който ескалира в хаоса в здравната реформа и ваксинацията, галопиращата инфлация, скока на цените. Сигурност, ред и спокойствие са това, което гарантира коалиция ГЕРБ/СДС. Проф. Анастас Герджиков е всичко онова, което Радев не е", подчертава Кралев.

Всички партии говорят за младите хора, но само ГЕРБ им гласува доверие, подчерта Мария Димитрова. Славена Точева посочи блокираните инфраструктурни проекти, от които с изключително значение за Варна е АМ „Хемус”. 

На срещата присъстваха районният кмет на Николай Костадинов и общинският съветник Марица Гърдева от групата на ГЕРБ в местния парламент, които припомниха за реализираните мащабни проекти във „Владислав Варненчик” от община Варна по време на правителството на ГЕРБ.