Специални отстъпки в MAXI PET за първия им рожден ден!

Варна Лайф

08-10-2021, 13:05

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Преди точно една година, един от европейските лидери на пазара за храни и аксесоари за домашни любимци, MAXI PET отвори своите врати във Варна, завинаги променяйки начина на живот на стопаните на домашни любимци в града.

За да отпразнува празника със своите клиенти, магазинът, намиращ се на адрес бул. Владислав Варненчик 268 (Ритейл Парк Варна), подготвя празничен уикенд с много промоции и подаръци. Maxi Pet кани всички стопани и техните домашни любимци да празнуват заедно със специална отстъпка от 15% върху всички храни за домашни любимци и награди за всеки!

MAXI PET има амбицията не просто да предложи богат избор продукти, но и да докаже, че храните и аксесоарите за домашните любимци не са нещо, което можете да си купите единствено от последните рафтове в супермаркета. Нашите клиенти са истински любящи и грижовни към своите четириноги и ние предлагаме адекватна грижа, обслужване и палитра от храни и продукти, които отговарят на техния начин на живот. В тази първа година изпълнихме основната си мисия, а именно да променим изцяло потребителското преживяване що се отнася до домашните любимци и техните стопани. Този уикенд на специални промоции ще е още един повод да се видим с тази общност, която създадохме заедно и да празнуваме!“ – сподели Радослава Недкова, мениджър операции в MAXI PET.

Хиляди до този момент са посетителите на първия в България голям магазин, посветен на домашните любимци. Със своята уникална концепция „Всичко в Едно“ MAXI PET предлага едно напълно ново потребителско изживяване, в което всяко семейство с любимец се чувства уверено в избора си, разбрано и подкрепено. На своите 600 квадрата магазинът предлага не само уникално богат избор от храни за всякакъв вид домашни любимци на най-добрите цени на пазара, но също персонализирани решения за любимци с алергии или други специфични хранителни нужди. Експерт ветеринарите са на разположение във ветеринарната аптека, а политиката да не се предлагат кучета и котки за продажба, както и програмата за подкрепа към бездомни животни превръщат MAXI PET не просто в магазин, а в общност с мисия към четириногите. Не на последно място, в MAXI PET всички са добре дошли с домашния си любимец, който ще се чувства като у дома си и ще срещне много нови приятели.

През празничния уикенд магазинът ще бъде със стандартното си работно време; събота от 9:00ч. до 21:00ч. и в неделя от 10:00ч. до 20:00ч. Там ще можете да поглезите вашия любимец, възползвайки се от 15% намаление на всички храни.