Красен Кралев: Подмяната продължава!

По думите му е поставен нов европейски рекорд в цената на тока

Бившият спортен министър Красен Кралев публикува остър коментар по повод отчета на служебното правителство на Румен Радев, в който посочва, че е поставен нов европейски рекорд в цената на тока, а магистрала "Хемус" е изчегъртана. По думите му подмяната продължава.

Ето какво гласи постът на Кралев:

Отчетът на служебното правителство на Румен Радев, който няма как да чуете:

- Организирахме най-честните избори в историята, като броихме половин процент два дни. Това наложи прекрасните машини да преспят тук-там, но нито една от тях не беше манипулирана. Особена заслуга за това има другарят Бойко Рашков. Не е ясно защо обаче няма нито едно дело за купуване на гласове-явно нещо не са се разбрали с другаря Янаки Стоилов;

- Изчегъртахме ненужната никому магистрала "Хемус". И на всичко отгоре прибрахме половин милиард от нея обратно. За да можем да представим в по-добра светлина Румен Спецов-че както го бяха заяли за циганина, дето му харизал фирмата...

- Представихме като уникално постижение ръст на БВП от 9,5%, нищо, че останалите държави от ЕС са над 20 на сто.

- Преработихме плана за възстановяване на онези от ГЕРБ по такъв перфектен начин, че и ние не го внесохме. Но свършихме идеална работа. Заради това Кирил Петков няма време да отиде до Румъния, за да си вземе документа, че вече не е канадец. Друга причина няма.

- Успешно вдигнахме инфлацията над 3%, за да няма как да се въведе еврото, както искаха онези от ГЕРБ. Щяло да доведе до банкова стабилност. Промяна трябва, а не стабилност! - Отказахме да пуснем в експлоатация готови пътища, защото са направени некачествено от онези от ГЕРБ. Не можем да разберем защо народът мрънка, че от София до Перник се стига за 2-3 часа. Можеше и повече да са.

- Хлябът подгони 2 лева, а олиото - 6. Това означава, че се грижим за туризма в съседните страни. В Румъния например българското олио е три пъти по-евтино.

- Поставихме нов европейски рекорд по цена на тока, но никой не го забеляза. Защото искаха промяна и я получиха! -Твърдо сме решени, ако останем на поста цената на газта да стане поне тройна. Промяната продължава!

- Обезглавихме най-големите болници в името на това един път да станем №1 в Европа. По смъртност.

- Осигурихме огромна германска (или пък беше албанска) инвестиция за електромобили, които ще се купуват като топъл хляб на Запад. Благодарим на нашия Кирил и неговия адаш, че се съгласиха да вкарат държавата в тази сделка за милиони!

Подмяната продължава!"