Как bwin Футбол се отличава от останалите букмейкъри?

Спорт

20-05-2021, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Bwin е един от букмейкърите, които постоянно се стремят да правят своята футболна секция максимално атрактивна за залагащите, като налагат в нея различни функционалности, част от които рядко могат да се срещнат в останалите водещи сайтове за спортни залози. Разбира се, качествените възможности се оценяват от потребителите, тъй като те им създават удобство, контрол и по-добри шансове за успех.

Доста интересно е подменюто Купони, което включва сортиране на различни футболни срещи или отделни селекции спрямо конкретни показатели. Тук например може да изберете списък с топ мачовете на деня или пък всички европейски мачове, например. Още по-любопитни са опции като списък с коефициенти за краен резултат в комбинация със залог за гол-гол, които значително увеличават коефициентите за победител, независимо кой е фаворитът ви в мача. На същия принцип, имате и списък с коефициенти на същите мачове, но този път с комбиниран залог за краен изход и над 2.5 отбелязани гола. Ако пък сте привърженици на залози за под и над даден брой голове, то тук ще откриете и точно такава сортировка с коефициенти на предстоящите мачове. Ще получите дори предложения за съставяне на фиш със залог на петте отбора в най-добра форма или пък на най-силните домакини / гости.

Друга нова и полезна функционалност е подменюто Отбори, в което може да посочите конкретен футболен тим и да получите списък с всички предстоящи негови срещи, наличните залози към тях, включително и дългосрочните такива. Включена е и базова статистическа информация, като например таблица с временното класиране в съответната лига.

Още за възможностите, които предлага букмейкърът ще откриете в ревюто на Bwin от efirbet, където специалисти в областта разкриват полезна информация относно залозите в сайта. При всички положения обаче, когато към подобни удобни и рядко срещани функционалности добавим и популярните такива, то потребителите на букмейкъра могат да бъдат доволни.

Така например, добре разработена е кешаут опцията, позволяваща да затворите залога си, преди всички срещи от вашия залог да са официално приключили, съгласявайки се с предложената от сайта сума. Така бихте могли да ограничите загубите си или пък да жертвате част от печалбата си, за сметка на потенциалната загуба на всичко. Много от срещите пък предлагат и видео стрийминг, което да ви позволи по-точно да се ориентирате при направата на лайв залози.

Гордост на букмейкъра са и неговите Price Boost и Combi+ залози. При Price Boost получавате конкретни селекции за определени мачове със завишен коефициент, като например, че в мача между Нюмберг и Хановер ще има над 3.5 гола. Подобен е и принципът на Combi+, където отново получавате завишен коефициент при конкретно предложение от сайта за залог, но този път то е комбинация от победа за няколко тима. Права колонка, която обаче не вие сте си избрали, а сте я получили като предложение от букмейкъра, но пък с по-висок общ коефициент, спрямо това да бяхте я избрали сами. Очевидно, Bwin полагат нужното старание да бъдат актуални и полезни за своите потребители.