Кои са най-често посещаваните спортни раздели на Бет365?

Спорт

20-05-2021, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Поне в Европа едва ли има съмнение, че футболът е най-залаганият спорт в букмейкърите, а изключение не прави и световноизвестният Bet365, чиято родина е Англия, а както знаем там футболът е на висока почит. В сайта е налично изключително богато разнообразие от футболни залози, което освен че включва всякакви популярни и не особено популярни шампионати, така и множество от налични пазари за всяка среща. Букмейкърът е едно от най-предпочитаните места за лайв залози, а също така много от мачовете получават и видео излъчване. Всичко това допринася за по-голям процент залагащи именно на футбол.

Друга водеща категория обаче са така наречените eSports. Тази секция не спира да се развива още от появата си, като именно Bet365 е едно от местата, където ще откриете най-солиден набор от пазари за електронни спортове. Тук отново се предоставя и възможност за гледане на видео от най-интересните сблъсъци. Защо обаче футболът и eСпортовете се радват на толкова голям интерес? Макар и доста различни те имат и общи черти, които ги правят най-често посещаваните раздели на Bet365.

Сред основните причини несъмнено е фактът, че това са изключително гледани дисциплини, а когато нещо успее да ти задържи вниманието за по-дълго време, то се увеличава и възможността за залог. Относно футболът, той просто е популярен, а любовта към него се предава от поколение на поколение и едва ли някога ще му бъде взета короната. С напредването на технологиите през последното десетилетие интересът към eSports се появи някак натурално. Все повече е времето, което се прекарва пред компютър, а възможността да се печелят пари докато играеш видеоигри кара много деца да поискат да станат професионални геймъри. Очевидно геймингът има достатъчно привърженици, чийто интерес се буди дори само при наблюдаването как други играят. Не случайно и стриймингът на игри е толкова популярен. Така, отново се връщаме в изходната позиция, в която казахме, че ако нещо успява да задържи вниманието на много хора за дълго време, то има потенциала да бъде успешно и за залози.

Когато един спорт си е спечелил името като популярен за залагане, то е логично, че новопоявилите се играчи ще се насочат предимно към него. При повече залагане пък по-често може да чуете за реализирани печалби, което пък прави съответната дисциплина още по-вълнуваща. Футболът и електронните спортове напълно се вписват в това, макар че често аудиторията, която залага на едното е малко по-различна от тази, която залага на другото.

Важен фактор за потребителите, залагащи на футбол и на eSports е възможността за лайв залози, които им предлагат от Bet365, а също така и опцията за гледане на живо на редица срещи безплатно, само срещу регистрация в сайта. От посочения линк пък може да разберете как да влезем в Бет365, да правим залози и да гледаме на живо отделните спортни събития. Не забравяйте обаче, че независимо, дали залагате на популярни или не спортове, то винаги трябва да подхождате разумно и да не се впускате в непремерени рискове.