Търсите дългосрочни залози – Winbet е вашият избор

Спорт

19-05-2021, 12:00

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Като един от водещите спортни букмейкъри у нас, сайтът на Winbet се е погрижил да задоволи изискванията на залагащите с разнообразие от спортни залози. Освен популярните по нашите географски ширини спортове, на разположение за залози са още и някои не толкова нашумели дисциплини, като например, Бейзбол, Ръгби, Дартс и т.н.

За да бъде още по-атрактивен за своите потребители букмейкърът се е погрижил и да осигури достатъчен набор от така наречените дългосрочни залози, в които не разбираш дали печелиш след няколко часа или дни. Характерно за този тип залози са потенциално високите коефициенти и това, че евентуалната печалба ще дойде след няколко седмици или месеци, а понякога и години.

Очаквано, най-популярният спорт за дългосрочни залози е футболът. Въпреки, че вече сме към края на сезона, то все още може да откриете възможност за дългосрочни залози в големите първенства. Например, в английската Висша лига вече е ясно, че Манчестър Сити ще спечелят титлата, но битката за оставането в елита продължава. Драматичния завършек на испанската Ла Лига е отразен с коефициенти за шампион. Често тук попадат и селекции, свързани с долните ешалони или пък за Купата на страната. Разбира се, не само клубният футбол е засегнат. Предстои Европейско първенство, така че може да залагате за държава шампион, за голмайстор в турнира и дори за победител в отделните групи. Ще откриете също опция за залог за победител в Лигата на Нациите и дори за Световното първенство през 2022 година. Може да научите повече за Winbet спорт възможностите в онлайн платформата на букмейкъра.

При тениса винаги могат да бъдат открити дългосрочни залози за победител във всеки един от турнирите от Големия шлем, както при мъжете, така и при жените. Често се предлагат и коефициенти за предстоящи по-големи турнири от ATP календара. Когато пък дадена надпревара наближи, се наблюдават и допълнителни залози, като например, кой ще спечели отделните половини в основната схема на турнира или пък, кой ще достигне до четвъртфинал. Тенисът е добре застъпен в сайта, като дори са му отделени рубрики за прогнози, които да насочат залагащите.

Феновете на Баскетбола също ще останат доволни, като дългосрочните залози тук включват както Евролигата, така и НБА, където освен за краен шампион, се предлагат още залози за победител в отделните конференции, най-полезен играч и дори за новобранец на годината. Почти постоянно могат да бъдат открити и дългосрочни залози от Формула 1, включващи залози за победител сред пилотите, но и сред конструкторите. Дори не толкова популярните у нас спортове като Бейзбол, Хокей на лед и Американски футбол присъстват по един или друг начин в тази категория.

Не само спортът е засяган като опция за дългосрочен залог. Всякакъв тип светски събития, които имат световна популярност също могат да попаднат в тази секция. Такива са например, Оскар наградите, Евровизия или пък различни политически въпроси, като например залози за следващ президент на САЩ и т.н.